Wat is Try & buy? 

Wil je graag een Petit Sam hijab kopen? Maar twijfel je over de kleur, stoffen of pasvorm? Wij begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om de juiste hijab voor jou te vinden. Daarom kun je onze hijabs met het Try & buy beleid eerst thuis passen, voor de definitieve aankoop. 

Hoe werkt het?

Stuur ons een berichtje via het formulier, met de hijabs (en kleuren) die je graag zou willen passen. Twijfel je over wat bij je past? Dan kun je ook je wensen invullen en sturen wij op wat het beste bij jouw opgegeven wensen past.

Je krijgt vervolgens een pakket binnen gestuurd met de hijabs. Deze kun je rustig passen. Niet overtuigd? Geen probleem! Je kunt het pakket retourneren.  

Praktische informatie

  • Zodra je een Try & buy pakket aanvraagt, nemen wij contact met je op. Zodat we kunnen doornemen waar je naar op zoek bent en zodat we contactgegevens kunnen afstemmen.
  • Heb jij akkoord gegeven op wat je wilt ontvangen? Dan proberen wij je Try & buy pakket binnen een week te leveren.
  • We horen graag binnen één week wat jij van de hijabs vindt, zodat wij een rekening kunnen sturen als ze in de smaak vallen.
  • Wees voorzichtig met de hijabs, vooral als je deze weer gaat retourneren. Wanneer er schade is te zien aan de hijabs kun je deze niet meer retourneren en zijn de kosten voor jou. Lees meer over ons retourbeleid.

Feedback

Om andere vrouwen nóg beter te kunnen helpen, horen we graag jouw mening over onze hijabs. We zouden het dan ook fijn vinden als je een review achterlaat of ons een berichtje stuurt; mag ook met verbeterpunten.

Vraag je Try & buy pakket aan!