Ons Verhaal

Het zijn van jezelf is een ontdekkingstocht, waarbij onzekerheden en twijfels komen kijken.
Bij Petit Sam willen wij jou de moed te kunnen geven om jezelf te ontdekken en je helpen om volledig
jezelf te kunnen zijn. We willen dat jij positief naar jezelf kijkt en dat jij je mooi en comfortabel kunt voelen.
Daarom is Petit Sam begonnen met het aanbieden van premium en handgemaakte hijabs.
Ook bieden wij workshops en coaching sessies om jou naar een positief zelfbeeld te helpen.

Over Petit Sam

Het begin van petit sam

Petit Sam is in 2018 opgericht door Btisam El Adlouni. Een creatieve, ambitieuze vrouw met liefde voor mode, styling, islam en persoonlijke ontwikkeling.

Btisam begon in 2018 met het dragen van een hijab. Het vuur in haar werd aangewakkerd door haar dochter, die besloot een hijab te dragen. Niet veel later stapte ook Btisam de wereld in met een hoofddoek.

Petit Sam komt voort uit een verlangen naar een zachte en krachtige benadering van het dragen van een hijab. En de behoefte en de tijd te nemen om stil te staan bij wie je bent. Om niet te kiezen voor de maatschappelijke standaard, maar bij jezelf te blijven. Daarnaast zag Btisam hoe de buitenwereld reageerde op het dragen van een hoofddoek. Het werd gezien als een bedekking van haar identiteit in plaats van een verlenging.

Over petit sam

Btisam wil overbrengen dat je mag zijn wie je bent en er ook zo uit mag zien. Ze wil jou de moed geven om jouw eigen verhaal te ontdekken en te omarmen en een leven vol bezinning te creëren. Ze hoopt dat zij zo de wereld een beetje mooier kan maken met haar producten en haar visie.

Zelf liep zij aan tegen het feit dat er weinig hijab merken zijn die de behoeftes begrijpen van een moslimvrouw als het gaat om stijlvolle en moderne hijabs. Maar ook zocht ze naar herkenning.

Daarom besloot zij haar eigen merk op te richten. Petit Sam is hiervan het resultaat.

oVER PETIT SAM

Achter de naam

Mijn naam is Btisam en ik heb Petit Sam opgericht. Petit Sam is de fonetische uitspraak van mijn naam, omdat het geïnspireerd is door mijn persoonlijke reis in het uitdragen van mijn geloof en het dragen van een hijab. 

Btisam staat voor veerkracht. De letterlijke betekenis van mijn naam. Ook heb ik inmiddels geleerd dat je veerkrachtig moet zijn en daar wil ik jou bij helpen.    

We willen je laten zien dat je altijd een reden hebt om je glimlach aan de wereld te laten zien. Je mag je eigen pad kiezen, jezelf ontdekken en wat jij belangrijk vindt.

Op ieder moment mag je jezelf zijn en dat uitstralen!

Hijabs

Onze producten

De hijabs zijn handgemaakt van premium stoffen. Wanneer je met je hand over de stof heen gaat, voel je waarom die stof uniek is. Iedere stof heeft zijn eigen kenmerken om ervoor te zorgen dat jij je altijd comfortabel voelt. Omdat wij weten wat belangrijk is bij het dragen van een hoofddoek, zijn de designs die wij maken functioneel, aangenaam en speciaal voor jou.

De Petit Sam hijabs worden gemaakt met veel liefde en zorg voor onze hijabs. En dat merk je wanneer je Petit Sam draagt.

COACHING

oP ZOEK NAAR JEZELF

Naast onze hijabs, bieden wij ook coaching en workshops aan. Dit doe ik, omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om jezelf te omarmen.