ONZE HIJAB STOFFEN

Wanneer je met je hand over de stof heen gaat, voel je waarom die stof uniek is. Iedere stof heeft zijn eigen kenmerken om ervoor te zorgen dat jij je altijd comfortabel voelt en er elegant uitziet.

Hijabstoffen

Onze hijabs worden handgemaakt met veel liefde, zorg en oog voor detail.
Om duurzaamheid, comfort en luxe te kunnen combineren, maken wij gebruik van
premium stoffen. Variërend van chiffon en tencel tot viscose en jersey lycra.
Lees meer over onze stoffen en waarom deze bijzonder zijn.

Zand Crêpe

Een groot deel van onze instants zijn gemaakt van zand crêpe en verkrijgbaar in verschillende modellen: van kort tot lang. Deze instant hijabs zorgen voor een bescheiden, elegante look met een hoge mate van bedekking. De stof is licht getextureerd, waardoor je bij hijabs van deze stof geen onderkapje hoeft te dragen. Deze komt in je favoriete kleuren en zorgt dat jij comfortabel en stijlvol de dag doorkomt.

Shop de hijabs van zand crêpe

Heavy Chiffon

Een luxueuze en verfijnde look, zonder dat je comfort hoeft op te geven. Onze premium heavy chiffon hijabs glijden niet van je hoofd af, doordat deze een net iets andere textuur heeft dan de gewone chiffon. Deze hijabs zijn perfect voor informele en formele gelegenheden.

Shop alle hijabs van heavy chiffon

Jersey

Jersey is één van de meest comfortabele stoffen. Een ideale hijab, met name voorin de koudere seizoenen. De stof is zacht, ademt en volledig ondoorzichtig. Ongeacht wat je draagt, de jersey past bij iedere outfit.

Shop de jersey hijabs

chiffon

Chiffon is een lichte en luchtige stof, die zich ervoor leent om jouw look elegant te maken. De stof is perfect om een gestroomlijnde look te creëren, doordat de stof mooi drapeert. Een sjaal van chiffon is ideaal om te dragen bij warm weer.

Shop de hijabs van chiffon

Polyester mix

Onder onze polyester mix vind je verschillende sjaals, die kenmerkend zijn vanwege de zachte stof.

De satin sjaals zijn ook nog eens glanzend en zwierig, waarmee je een chique uitstraling creëert.

Ook de modal sjaal valt onder de polyester mix en de kleur van deze sjaal gaat erg lang mee. Kleur je outfits met deze sjaals.

Shop de polyester mix hijabs

Viscose & Tencel

Viscose is vergelijkbaar met katoen, maar heeft diverse voordelen ten opzichte van katoen. Viscose is een zachte en soepele stof, die aanvoelt als zijden. Zodat deze aangenaam te dragen is. Doordat de stof dik is, is deze geschikt voor alle weersomstandigheden, met name de kou.

Tencel is een glanzende stof, die tegelijkertijd stugger en voller is dan andere stoffen. Met tencel creëer je een luxueuze uitstraling, waardoor jij straalt.

Shop alle hijabs van viscose & tencels