Verken alle stoffen

Bekijk al onze comfortabele en stijlvolle hijabs van jouw favoriete stoffen. Variërend van chiffon en tencel tot viscose en jersey lycra. Of je op zoek bent naar een hijab voor een speciale gelegenheid of eentje die je dagelijks kunt dragen, er is er altijd één voor jou!

Premium Chiffon mix

Chiffon is een lichte en luchtige stof, die zich ervoor leent om jouw look elegant te maken. De stof is perfect om een gestroomlijnde look te creëren, doordat de stof mooi drapeert. Een sjaal van chiffon is ideaal om te dragen bij warm weer. Onder onze chiffon sjaals bieden divers verschillende stoffen. Ieder stof kenmerkt je mooie eigenschappen en straalt ultieme finesse. Neem een kijkje in onze assortiment

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Premium Heavy Chiffon

Een luxueuze en verfijnde look, zonder dat je comfort hoeft op te geven. Onze premium heavy chiffon instant hijabs glijden niet van je hoofd af, doordat deze een net iets kwalitatiever textuur heeft dan de gewone chiffon. Deze hijabs zijn perfect voor informele en formele gelegenheden.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Premium jersey

Eén van de meest comfortabele stoffen is jersey. Een hijab, waarmee je diverse looks creëert is de hijab gemaakt van Jersey. Een ideale hijab, en is geschikt voor alle seizoenen. De stof is zacht, ademt en volledig ondoorzichtig. Ongeacht wat je draagt, de jersey past bij iedere outfit.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Premium katoen lycra

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in

Sold out

Sold out

Premium polyester mix

Onder onze polyester mix vind je verschillende sjaals, die kenmerkend zijn vanwege de zachte stof. De satin sjaals zijn ook nog eens glanzend en zwierig, waarmee je een chique uitstraling creëert. Ook de modal sjaal valt onder de polyester mix en de kleur van deze sjaal gaat erg lang mee. Zodat je met een vleugje kleur je outfit afmaakt.

Sold out

Sold out

Sold out

Premium tencel

Tencel is een glanzende stof, die tegelijkertijd stugger en voller is dan andere stoffen. Met tencel creëer je een luxueuze uitstraling, waardoor jij straalt.

Sold out

Sold out

Sold out

Premium viscose

Onder onze viscose sjaals bieden divers verschillende stoffen. Ieder stof heeft haar eigen textuur en daarmee benadrukt de stof veelzijdigheid van de vrouw. Viscose is vergelijkbaar met katoen, maar heeft diverse voordelen ten op zichten van katoen. Viscose is een zachte en soepele stof, die aanvoelt als zijden. Zodat deze aangenaam te dragen is. Doordat de stof dik is, is deze geschikt voor alle weersomstandigheden, met name de kou.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Premium zand crepe

De meeste instant hijabs zijn gemaakt van zand crêpe en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: van kort tot lang. Deze instant hijabs zorgen voor een bescheiden, elegante look met een hoge mate van bedekking. De stof is licht getextureerd, waardoor je bij hijabs van deze stof geen onderkapje hoeft te dragen. Deze komt in je favoriete kleuren en zorgt dat jij comfortabel en stijlvol de dag doorkomt.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out