Verken alle instants

Deze collectie bestaat uit instant hijabs, die perfect rond je gezicht zitten en een hoge mate van bedekking bieden. De comfortabele stof zorgt ervoor dat deze geschikt is voor alledaagse activiteiten. Een ideale hijab voor beginners. Binnen enkele seconden kun je deze dragen en er stijlvol en bescheiden uitzien. 

Elegant

Zonder moeite een elegante uitstraling met deze soepel vallende hijab. Een all-season favoriet, die alles tot aan de navel bedekt. De plooien aan de schouders en de verfijnde drapering zorgen voor sierlijkheid.
Deze hijab bieden wij aan in diverse kleuren, zodat ervoor je een kleur bij zit die bij je past. De instant hijab is van goede kwaliteit, zodat jij je alleen zorgen hoeft te maken over welke kleur je wilt.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Skin

Een item dat niet kan ontbreken in je kast is de klassieke instant hijab, Skin. Het model is simpel, maar stijlvol en geschikt voor ieder moment. De Skin heeft diverse kleuren, zodat ze bij iedere look passen. We hebben het harde werk voor je gedaan om je de beste instant hijab te bieden, zodat jij je kunt concentreren op het selecteren van je favoriete kleuren.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Bliss

De naam zegt het al, de Bliss hijab. Een simpele, maar stijlvolle hijab die geschikt is voor ieder moment. De Bliss is ontworpen voor een drukke vrouw, in hart en geest en is gemaakt van zachte zand crêpe. Het model is eenvoudig en comfortabel; het recept voor gelukzaligheid. Deze hijab is een praktische, gemakkelijke en mooie instap-instant hijab.

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Chique khimar

Een modieuze en comfortabele look creëer je met de Chique khimar. Hierin zie je er gegarandeerd prachtig uit. De khimar loopt in de lengte uit op een punt, waardoor de bedekking en speelsheid wordt aangezet.

Sold out

Sold out

Sold out

Modest khimar

Elegant en uniek eruit zien? Dan ga je voor de Modest khimar. Dit is de langste khimar in onze collectie en heeft een functioneel design met twee aflopende punten. Varieer in hoe je deze khimar draagt, zo kom je ieder seizoen stijlvol en bescheiden door!
De Modest is verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij hebben ons best gedaan om je de beste instant hijab aan te bieden, zodat jij kleuren kunt kiezen die bij je passen.

Sold out

Sold out

Sold out

Avant

Je voelt je altijd stijlvol met de Avant hijab, zelfs op drukke dagen. De ronde vormen van de instant hijab zorgen ervoor dat deze vrouwelijk oogt. Zo zie je er modieus uit bij iedere aangelegenheid. De Avant hijab komt in mooie kleuren, zodat er altijd wel één is die bij je past.

Sold out

Sold out

Sold out