Het Ont-dekkingstraject is ontwikkeld, zodat jij ook tools kunt leren waarmee je je angsten kan overwinnen. Om stappen te nemen, die je altijd al hebt willen nemen, maar niet durfde. Zodat je in je kracht staat en jouw pad met vertrouwen kan bewandelen en een betekenisvoller leven te leiden

Om vooruit te komen, werkt het verrassend goed om eerst terug te kijken

Ergens in jou zit het antwoord en ik begeleid je in jouw zoektocht daarnaar. Soms met woorden, soms zonder woorden. Soms vanuit het hoofd en soms door het te ervaren. Altijd vanuit de ontmoeting, met mildheid en respect.

In de coaching sessies kijk ik welke methodes voor jou het beste werken. Zit je bijvoorbeeld veel in je hoofd? Dan zal ik je leren meer te luisteren naar je lichaam. Word je overmand door gevoelens? Dan richt ik me meer op het weer toegang krijgen tot je denkvermogen.

Hoe zou je het vinden om weer grip op je leven te krijgen?

Mijn werkwijze helpt om datgene dat niet meer bij je hoort, van je af te schudden en los te laten. Ik kan je vertellen dat dit mogelijk is! Zelf ben ik hiervan het levendige bewijs. Je kunt weer grip op je leven krijgen met de juiste handvaten en deze zal ik jou aanreiken.

Samen bespreken de reis die je hebt afgelegd, waar je bent gestrand en waar je uiteindelijk naartoe wil. We kijken naar wat jou belemmerd (welke angsten) en met welke problemen dit gepaard gaat. We kijken naar welke grenzen jij (niet) stelt en hoe jij beter voor jezelf kunt opkomen. We kijken naar wat belangrijk is voor jou en wat je nodig hebt om de verandering in je leven in gang te zetten.

Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je weer goed voelt, zowel fysiek als mentaal. Dat je weer controle hebt over je eigen emoties en dat je weer liefde kan geven en ontvangen. Om je weer verbonden te voelen. En dat je weer rust kan vinden.

Na het Ont-dek traject:

  • Je zorgt beter voor jezelf door spiritueel verbonden te zijn, dat je fysiek energiek bent, dat je mentaal helder bent en sociaal geliefd bent.
  • Meer comfortabel en zelfverzekerder je hijab uitdragen
  • Kun jij met meer compassie en liefde naar jezelf kijken
  • Heb jij helderheid in de versie van jezelf die jij het allerliefste wilt zijn en weet je hoe je dagelijks op die versie van jezelf kunt intunen, zodat je die versie steeds meer gaat ZIJN.
  • Stel je even voor dat je na dit coaching traject jij de balans in je leven hebt teruggevonden. Wat is dat je waard?

Praktische informatie

Om tot jouw doel te bereiken, ga ik jou in 6 sessies van 1,5 uur begeleiden in hoe jij je leven weer in balans kan krijgen. Omdat iedereen anders is, bepaal ik aan de hand van jouw behoeften welke tools ik tijdens de stappen inzet.

Het traject kan zowel in de praktijk als op afstand worden doorlopen. De praktijkruimte bevindt zich op de Leyweg 924, Den Haag. Gemakkelijk te bereiken met het OV / auto.

Gedurende het hele traject kun je mij jouw vragen per mail of whatsapp stellen. Als je een succes met me wilt delen, maar ook als je juist even vastloopt en wat motivatie kunt gebruiken. Ik ben er voor je!

Je kunt je nu inschrijven voor de pilot die vanaf 1 oktober van start gaat, voor een speciale prijs! Hoe gaaf is dat? Normaal gesproken € 749,- maar voor de earlybirds nu maar € 499,-. Als je voor 1 oktober boekt krijg je naast deze € 250,- korting ook nog 1,5 uur er gratis bij!

Ik ben benieuwd naar jou!

Wie ben jij en wat is jouw verhaal? Loop je vast en de oplossingen van toen ook? Zitten je patronen in de weg? Kom je er met jezelf niet meer uit en weet je niet wat je volgende stap zou moeten zijn? Wil je weer grip op je leven, jezelf weer scherp krijgen en meer focus?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Vul het onderstaande contactformulier in en we maken een afspraak voor een gratis intake gesprek. Ik heb in de maand oktober nog 5 plekken vrij, dus meld je snel aan. Je bent welkom, want it’s your time to shine!

Let op: Op dit moment bied ik een beperkt aantal plaatsen aan, als pilot. Dus als ik vol zit, plaats ik je op de wachtlijst.