De comfortabelste hijab

Onze stijl

Onze missie

Bij Petit Sam vind je de comfortabelste hijab voor elke gelegenheid. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen, variërend van chiffon en tencel tot viscose en jersey lycra, afkomstig uit de beste stoffenhuizen van Maleisië en Nederland. Een hijab van Petit Sam combineert stijl met comfort en leent zich ervoor om verschillende looks te creëren. Door je hijab te stylen met verschillende accessoires transformeer je haar eenvoudig van een draagbare hijab voor overdag naar een hijab waarmee je ’s avonds de show steelt op een feest.

Petit Sam begrijpt je drijfveren en dilemma’s. De functionele, elegante hijabs die je altijd en overal kunt dragen, benadrukken je een moslimvrouw te zijn en geven je zelfvertrouwen, zodat je met volle overtuiging je hart kunt volgen.

Er bestaat een perfecte hijab voor iedere vrouw, waarin je keer op keer complimenten krijgt. Elke hijab in onze collectie is een klassieker die je eindeloos kunt combineren en die de basis van je garderobe zal vormen en past perfect in jouw dagelijkse routine. Een Petit Sam hijab is vrouwelijk, tijdloos en stijlvol, maar ook multifunctioneel. Daardoor kun je zijn wie je wilt zijn. Dankzij de prachtige stoffen en de mooie afwerking zul je er lang van genieten.

Petit Sam wil jou helpen met het vinden van een functionele, tijdloze en modieuze hijab. Eén waarin je er niet alleen stijlvol uitziet, maar waarin jij je ook comfortabel voelt. We willen jou inspireren door middel van ons verhaal en onze ervaringen, want jij mag jezelf zijn en jezelf accepteren, zoals je bent.

Vanuit eigen ervaring ontdekte Btisam dat zij behoefte had aan een zachte benadering. Met de overtuiging dat zij niet de enige is, willen wij met Petit Sam via een zachte benadering het dragen van een hijab normaliseren in onze samenleving. Het dragen van een hijab is onderdeel van de moslimvrouw: haar uiting van wie ze is en waar ze in gelooft.