Over Petit Sam

Wij zijn een Nederlands hijabmerk, gevestigd in het bruisende Den Haag. Onze hijabs en producten zijn handgemaakt van premium stoffen. Wanneer je met je hand over de stof heen gaat, voel je waarom die stof uniek is. Iedere stof heeft zijn eigen kenmerken om ervoor te zorgen dat jij je altijd er stijlvol uitziet. Omdat wij weten wat belangrijk is bij het dragen van een hoofddoek, zijn de designs die wij maken functioneel, aangenaam en speciaal voor jou. Onze hoofddoeken zijn ontworpen om je comfortabel te voelen met wie je bent.

Wij zijn van mening dat het dragen van hijab niet ingewikkeld hoeft te zijn. Petit Sam maakt daarom hijabs die je binnen een paar seconden kan dragen. Met Petit Sam willen wij collecties maken, die niet alleen prettig zitten en stijlvol zijn, maar die ook lang meegaan.

We hopen dat Petit Sam een speciale rol speelt in je dagelijkse hijabroutine van zonsopgang tot zonsondergang.

 

Het verhaal van Btisam

Petit Sam, hijab & lifestyle, is in 2018 opgericht door Btisam El Adlouni. Een creatieve, ambitieuze vrouw met liefde voor mode, styling, islam en persoonlijke ontwikkeling.

Btisam heeft zichzelf ontdekt toen zij zich bedekte. Daarvoor paste zij zich altijd aan, aan anderen en was zij op zoek naar zichzelf. Door zichzelf op die manier op te stellen, verloor ze haar essentie. De persoon wie zij van binnen is. Ze omarmde haar angst voor afwijzing en verlating en bleef dichtbij haar eigen normen en waarden in het proces om te kiezen voor het dragen van een hoofddoek. Inmiddels realiseert zij zich wie zij is: een gedreven moslimvrouw met een missie. Ze kiest een leven waarbij rust, aandacht voor detail en positiviteit centraal staan. Btisam wil overbrengen dat je mag zijn wie je bent en er ook zo uit mag zien. Ze wil jou de moed geven om jouw eigen verhaal te ontdekken en te omarmen en een leven vol bezinning te creëren. Ze hoopt dat zij zo de wereld een beetje mooier kan maken met haar producten en haar visie. 

Daarom besloot zij haar eigen merk op te richten. Petit Sam is hiervan het resultaat.