Comfortabel op vakantie gaan!

De zomerperiode is weer aangebroken! Een tijd waarin veel mensen op vakantie gaan. Je wilt natuurlijk kunnen genieten van je vakantie, daarom hebben wij een aantal tips verzameld voor hoe je comfortabel en stijlvol meer van de wereld kunt gaan ontdekken, terwijl je een hijab draagt. Want het moet geen belemmering zijn op je welverdiende vakantie.

1. Instants

De instant hijabs van Petit Sam; de Bliss, Skin en Elegant zijn ideaal voor op reis! Deze zijn gemaakt van zand crêpe, een luchtige, makkelijke en strijkvrije stof. Als je een lange vlucht of autorit voor de boeg hebt, dan wil je zo comfortabel mogelijk zijn. Deze instants maken dat mogelijk. Nu is het alleen nog een kwestie van je favoriete model en kleur uitzoeken! En je kunt met een gerust hart op vakantie gaan. 

2. Hijab inner

De hijab inner van Petit Sam is oorvriendelijk. En wat zo ideaal is aan de inner is dat je er elke sjaal overheen kan dragen, met name voor de chiffon sjaals. Dit zijn luchtige en lichte sjaals. Een voorbeeld hiervan, de Georgette Chiffon of onze Korean Chiffon.

3. Jersey

De Jersey hijab is handig voor een reis, vanwege de stretch stof. Hierdoor zit de sjaal niet te strak. Ook is de Jersey hijab van een goede kwaliteit. En doordat de stof wat stugger is, blijft de sjaal op één plek zitten. Dus glijd je hijab ook niet zomaar af!

Naast comfortabele hijabs wil je ook in het algemeen een comfortabele outfit aantrekken. Vooral als je gaat vertrekken. Dan is het aan te raden om te kiezen voor een comfortabele broek. Neem altijd basis kledingstukken mee die goed te combineren zijn, zodat je altijd wat te kiezen hebt. Natuurlijk is het ook leuk om af en toe uit te pakken en om een killer outfit mee te nemen!

Wat betreft schoenen, vooral als je veel gaat wandelen, neem comfortabele schoenen mee. Schoenen waarvan je zeker weet dat je daar goed op kunt lopen! Maar het is ook leuk om een extra paar mee te nemen, zodat je bijvoorbeeld ’s avonds kunt stralen.

Vergeet niet om een zonnebril (of twee) in je tas te stoppen, en als je wilt wat accessoires, die je outfits complimenteren. He is alleen niet aan te raden om je hele sierradendoos mee te nemen.

Geniet van ieder moment van je reis en maak heel veel goede herinneringen!

Dit waren mijn tips, ik ben benieuwd naar jullie tips! Laat ze weten in een reactie.

Liefs,

Btisam

Leave a comment

All comments are moderated before being published